Spännande..

Idag har vi varit med Alice på barnmottagningen, nämligen så att hon haft riktiga skrikattackar när hon vaknat på dagarna, helt otröstlig tårarna har sprutat och lilla stackaren har blivit alldeles hes av allt skrikande. Visst att alla barn skriker och man vet också oftast varför dem skriker, ja ha funderat på allt möjligt eftersom hon även varit med grinig nu senaste också, inte velat äta lika bra som tidigare... har hon ont i öronen? ska hon bli förkyld? uvi? kanske hård i magen nu när vi börjat ge henne smakportioner? osv. osv. Men detta gråt som hon har när hon vaknar är verkligen hjärtkrossande!! Så igår ringde vi och bokade tid på BM och fick komma redan idag. Kisset såg bra ut och öronen var det heller inget fel på. Så doktorn trodde att det kanske hade med gröten som hon fått att göra och tyckte att Alice skulle få mjölkfri kost nu 2 veckor till att börja med för att se om det blir bättre, och det låter väl som en bra idé! Förhoppningsvis är det också de så vi slipper dessa hemska skrik! Så det blir spännande att se om hon har rätt och spännande för Alice mamma att äta mjölkfritt! =)

Bjuder på en liten bild på lilla knottet också:


puss&kram

Alice pratar för fullt !


Julen närmar sig..

Och allt går verkligen fort! Dopet är avklarat nu skönt, allt gick bra och Alice skötte sig väl hyffsat jag menar vem vill bli doppad i vatten av en okänd gammal gubbe?! kommer bilder på detta sen när de är överfördra =)
Tänke bjuda på lite andra bilder på vår lilla sessa som nu är över 4 månader, hon vägde sist nu på BVC 6110 g och var 63 cm min lilla guldklimp!


Provar hårbandet till dopet, ser lite förvånad ut!



Men visst blev man glad lika fort!



Är nu även lie starkare i nacken =)



provar lite gröt för första gången, lite frågande till en början...



mamma gapar då gör jag de med...


smakar...



GOTT, ge mig mer =)




Sen även lite bus bilder från 4 mån dagen:







puss&kram på er!


RSS 2.0